Zes Power Growers in de strijd om een unieke trofee

6 boeren uit heel Europa gaan ook de logo-uitdaging aan. Groots. Met behulp van geavanceerde technologie op spectaculaire velden creëren ze de blockbuster-versie van het Strauss logo. Maar wat zou zo'n wedstrijd zijn zonder de attributen?

Onze moderators bezoeken en begeleiden de boeren tijdens de uitvoering en geven ons exclusieve inzichten in hun gedachten en plannen. Aan het einde van de "toernooifase" heeft onze community de mogelijkheid om op hun winnaar te stemmen en hem of haar de unieke Farmers Cup-trofee te geven. Op deze manier wordt ons Europees Kampioenschap van de Boeren een interactieve ervaring.

Wie spectaculair presteert, verdient ook een heel bijzondere trofee. En de Farmers Cup-trofee is allesbehalve "Quick and dirty". Liefdevol gedetailleerd en perfect vervaardigd, staat hij voor liefde voor de machine en is hij een echt statement van vakmanschap in de moderne landbouw. Wie hem aan het eind als winnaar in de lucht houdt, heeft diesel in zijn bloed en geniet van elk draaimoment. Wie wordt de meest creatieve boer van Europa?

6 boeren, 6 slimme en creatieve persoonlijkheden. Onze powertelers uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Nederland en Polen hebben grootse plannen. In de waarste zin van het woord. Of het nu in grasland, met tulpen of vroege gerst is - verschillende velden vereisen verschillende benaderingen. Wij kijken uit naar de spectaculaire resultaten! U ook?

Vanessa Mai, Melissa Naschenweng, Melanie Oesch, Jennifer Reinhold, Iwona Blecharczyk en Tess Milne - echte nationale sterren begeleiden onze ster-landbouwers bij hun projecten en geven ons een boeiend inkijkje in hun beroepsleven. Natuurlijk steunen en stimuleren zij hun boeren actief - anders zou het geen echte wedstrijd zijn!

Wees erbij als de boeren hun creatieve meesterwerken plannen en uitvoeren! We zullen ze bijstaan op hun weg naar de Farmers Cup. Kijk elke week uit naar nieuwe video's op YouTube, Instagram en Facebook!