Strauss fans, laat zien wat jullie kunnen!

Wij hebben ook alles uit de kast gehaald om uw DIY-Straus te eren met een trofee die de gelegenheid waardig is. Het resultaat is een klein meesterwerk, dat in zijn perfectie de harten van de ambachtslieden sneller doet kloppen. Gebouwd door een professionele smid die al de Champions League trofee heeft ontworpen. De winnaar van de Strauss Cup gaat naar huis met dit exclusieve stuk, dat uniek is in zijn soort, en kan met recht zeggen dat hij een echte doe-het-zelver is. Ben je klaar voor de challenge?

Je bent een meester met de figuurzaag? Een echte kunstenaar met een grasmaaier of een totale Ikebana-pro? Het maakt niet uit van welk ambacht je houdt - ga je gang, zet ons logo in scène en laat ons zien hoe goed je bent! We eren je op onze social media kanalen en met een beetje geluk neem je de exclusieve Strauss Cup trofee en een totaal van €5.000* mee naar huis! Vergeet niet om de hashtag #StraussChallenge te gebruiken en je creatie op Instagram te posten voor 21-6. Onze Community zal de winnaar kiezen uit onze top 8. De plaatsen 2 tot 8 gaan niet met lege handen naar huis en ontvangen een tegoedbon ter waarde van 100 €. We kijken uit naar je creatie!

* De prijs bestaat uit de Strauss Cup-trofee, een prijzengeld van € 2.500 en een waardebon voor goederen van € 2.500 (alleen inwisselbaar in het land waar de deelnemer woont).

Wie heeft de beste kans om de beker te winnen? Hier presenteren wij de kandidaten met de meeste kans om te winnen. Wil je ook meedoen? Geen probleem! Post gewoon je creatieve ideeën op Instagram. #StraussChallenge niet vergeten!