Menu Products
nl fr de

Boutsnijder met hefboomwerking

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

36,18 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 34,97

v.a. 6 stuks: 33,76

250 mm
470mm
610mm
780mm
Uitvoering: 250 mm
Artikelnummer: 5513475
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

DIN ISO 9242. Bek van chroom-vanadiumstaal, matrijsgesmeed, oliegehard en hoogwaardig veredeld voor de hoogste snijcapaciteit. Met precisiesnijvlakken, afhankelijk van de grootte geschikt voor middelharde draad en voor rondstaal. De koppen zijn geschroefd en kunnen compleet met moeren en schroeven worden vervangen. Benen van precisiebuis met PVC-handgrepen.


Made in Germany.


Lengte 250 mm
Snijwaarden (Ø in mm):
Middelharde rond staaldraad 5,0 / rond staaldraad 5,0.


Reservekop meteen meebestellen!