CI FACTORY

HOW STRAUSS WORKS

Achter de schermen van het cultmerk

DE TOEKOMST VAN WORKWEAR
Handwerk-cult: de Strauss-werkbroek is iconisch - en verkrijgbaar in meer dan 80 maten! Het intelligente zakontwerp is zogezegd de gebruikersinterface van de vakman. Het volgende niveau: met de Cargo Configurator beslist de drager voortaan zelf hoe hij de zakmodules vormgeeft en ordent!

EEN PERFECT PASSEND PAKKET VAN
TOP TOT TEEN

Baanbrekende workwear, 300 sportieve schoenmodellen in 11 veiligheidsklassen, gereedschapskist om aan te trekken met het nieuwe Tool Concept: utility voor alle gebruiksmogelijkheden!

Van 1 tot 100.000 stuks: Strauss vertegenwoordigt de hele range. Samen met CI in Duitsland vormt het nieuwe CI Chattogram een sterke productie-tandem: Prototyping hier - customizing in kleine series daar. In Duitsland staan we dicht bij onze klanten. In Bangladesh staan we dicht bij de grootschalige productie. Zelfs stoffen en componenten worden hier gemaakt - het hele proces van katoen tot broek!

GAME CHANGER: OPERATIEVE SETUP

Strauss heeft de stijl van een hele branche bepaald - een hele lifestyle. Onze klanten: meester en maker. De toekomst van de workwear zal zeer technologisch en zeer individueel zijn!

Strauss.Works!
Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de