Licht, lichter, e.s.concrete light: zowel de korte als de lange broek zijn echte lichtgewichten met een stofgewicht van slechts 170 g/m² en toch extreem robuust. Het geheim: klassieke keperbinding versterkt met scheurvaste polyamidevezels. Sterk, slijtvast, duurzaam - gewoon next level! Dankzij een hoog stretchgehalte is de concrete broek bovendien bijzonder comfortabel en flexibel. Discrete details: het innovatieve schuifsysteem voor maximaal twee gereedschapszakken siert de band bijna onzichtbaar. En de verstevigde kniestukken in stealth-look verbergen vakkundig een inzetstuk voor kniebeschermers.
Robuust en snel bevestigd: Met hun innovatieve schuifsysteem zijn de nieuwe gereedschapstassen e.s.concrete light niet alleen superpraktisch, hun ophanging is ook aangenaam onopvallend. Het beste van alles: De robuuste tassen worden geleverd in een dubbele verpakking - meer ruimte voor meer gereedschap! En voor iedereen die er echt voor gaat: de superlichte e.s. Knee Pad Ergonomic past zich ideaal aan de vorm van de knie aan en verdeelt de druk gelijkmatig zonder zijn vorm te verliezen. Sterke bescherming en meer draagcomfort, de hele dag lang!
Het regenjack van e.s.concrete is een echt functioneel wonder. Met zijn dryplexx® extreme membraan en waterdichte naden laat het weer noch wind door. Tegelijkertijd zorgt het hoge ademend vermogen ook van binnenuit voor een aangenaam droog lichaamsgevoel. Sterke bescherming, sterke prijs-kwaliteitverhouding. U wilt het regenjack aan uw CI aanpassen? Geen probleem! Het discrete design en de grote vlakken bieden veel ruimte voor personalisatie als borduring of bedrukking.
Menu Products
nl fr de
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking