Het rooster-achtige weefsel maakt het verschil:
scheurbestendig materiaal met een unieke look.
Doet ook op zware werkdagen wat het belooft.

Wat maakt een broek tot de ideale Worker-broek? Wij vinden: betrouwbaarheid en het goede gevoel. Voor het eerste zorgt het uitgekiende ripstop-weefsel. En dat goede gevoel komt door meerdere redenen: comfortabele stretch-gedeeltes en extra zakken zijn er slechts 2 van.

De e.s.concrete solid werkbroeken en de e.s.concrete cargo workerjeans bieden al veel opbergruimte – maar soms moet het gewoon nog wat meer zijn.

Met de extra gereedschapstassen bent u altijd flexibel: gewoon links en rechts aanschuiven en alles binnen handbereik hebben. Indien nodig kunnen de extra tassen ook net zo snel weer worden afgelegd - zo bent u perfect voorbereid op elke situatie.

Bewezen functie, casual look: ook op de bouwplaats mag het er wel eens comfortabel aan toegaan. Alle veel-knielers bieden wij een extra laag POWERdenim - voor extra stabiliteit.

Nog niet genoeg? Net als bij de werkbroek is er ook hier ruimte voor twee bijpassende gereedschapstassen.

Coole ton-sur-ton look en heel veel comfort voor een eerlijke prijs: de nieuwe concrete-midlayers springen in het oog en zijn de ideale keuze voor de overgang van herfst naar winter .

De must-have voor alle overgangsdagen. Verwarmt betrouwbaar - tegelijkertijd voorkomen de functionele stoffen overmatig zweten. Ziet er ook nog eens heel goed uit dankzij de modieuze doorgestikte look.

De perfecte tussenlaag als de thermometer echt een onderuit schiet. Een fatsoenlijke portie comfortabele stretch 'on top'.

Beter wordt het niet – dat zeggen althans de experts. In de zware tests behaalt het e.s.concrete regenjack topscores volgens alle richtlijnen. En wie ze al draagt, kan de sterke resultaten bevestigen. Daarom is er nu ook de regenbescherming voor dames en kinderen.

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de