Menu Produits
Listes de comparaison
Comparaison de produits
4 / 4 articles
Nombre max. atteint pour cette catégorie!
Veuillez supprimer au moins un article de la catégorie pour en ajouter d'autres.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
a été ajouté à la liste de comparaison.
Ajouter un article
Pour pouvoir comparer des produits, ils doivent être ajoutés à la liste de comparaison.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
nl fr de

LexiconVeloursleer


100% veloursleer.

Veloursleer is een ruw, geschuurd leer. Het heeft een vrij langvezelig oppervlak en wordt ook met suède aangeduid.

Vibram


Dit Italiaanse profiel is een van de bekendste loopzolen onder de Europese trekkingschoenen. De zeer slijtvaste en gripvaste loopzool wordt afhankelijk van de schoenspecificatie met dempende of stabiliserende elementen gecombineerd.

Viscose


Viscose is de „natuurlijkste“ van alle chemische vezels. Het wordt gewonnen uit geregenereerde cellulose (basismateriaal beuken- of sparrenhout of niet verspinbare katoen) en verwerkt tot lichte, soepele stoffen. De cellulose wordt tot spinvloeistof opgelost en verandert na het stollen weer in pure cellulose zonder chemische veranderingen. Afhankelijk van glans, fijnheid en kroezing kan aan de viscose een „zijde“-, „katoen-„ of „wol-uiterlijk“ worden gegeven. Viscose is sterker absorberend dan katoen, maar in natte toestand niet zeer scheur- en slijtvast.

Kleding van viscose kan meestal op 30°C in een fijnwasprogramma worden gewassen. Alleen heel licht of helemaal niet centrifugeren en nat ophangen. Let echter altijd op de verzorgingsinstructies in het kledingstuk zelf.

Voetbreedte 12 cm


De perfecte pasvorm en het gebruik van innovatieve materialen zijn kenmerkend voor deze modellen. De nieuw ontwikkelde loopzool is door de zeer brede en ruime leest uiterst comfortabel.

Voetbreedte 10 cm: mogelijke vervorming bij bredere voeten
Voetbreedte 12 cm: natuurlijke stand van detenen bij bredere voeten

Vorm A


Bosbouwers en -arbeiders zijn verplicht tijdens hun werk minstens broeken met snijbescherming van model A te dragen. Deze modelaanduiding beschermt de voorkant van de benen van de heupen tot de enkels en in bepaalde mate ook de binnen- en buitenkant van de benen.

Engelbert Strauss BE BV

Tél
02 / 4001 643
Fax
02 / 4001 644

Langue

nl fr de
Tous les prix + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à 181,50 EUR.
Tous les prix plus TVA au taux légal en vigueur + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à 150,00 EUR.