Menu Products
nl fr de

e.s. HM freesstift walsrond

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

11,98 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 11,50

v.a. 6 stuks: 10,77

Artikelnummer: 5509795
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

De freesstiften met kruisvertanding zijn hoogwaardige gereedschappen, die uitstekend geschikt zijn voor onder andere ontbramen, kanten breken, bepleisteren alsmede lasnaad- en oppervlaktebewerking. De speciaal ontwikkelde hardmetalen kwaliteit is geschikt voor de bewerking van roestvrij staal en staal tot 1000 N/mm2, aluminium en non-ferrometalen (Cu, Ni, Ns, Cn).


  • Model C, 10 mm