Menu Products
nl fr de

Gereedschapskoffer Fly

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

247,93 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 235,83

Artikelnummer: 5505031
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Kofferplaten van luchtwaardig, robuust HDPE-materiaal met sterk aluminium frame en stootkantbescherming. Daardoor kunt u met deze koffer probleemloos reizen. Door twee inline-wieltjes en telescoophandgreep kan de koffer gemakkelijk worden verplaatst. Twee afsluitbare klapsloten en een professioneel cijferslot beveiligen de inhoud. Veel opbergruimte bieden de twee uitneembare gereedschapspanelen met elk 23 vakken aan de voor- en achterkant. Afdekplaat van de bodemplaat met 15 vakken, documentenvak in A4-formaat en een variabele bodemplaat.


Binnenmaten: (b x d x h): 485 x 375 x 225 mm.
Gewicht: ca. 7.900 g.
Inhoud: ca. 46 liter.
Levering zonder inhoud.
Materiaal: HDPE