Bedrijfsuitrusting

Desinfektionsgel Myxal SEPT

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

3,51 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 35,09/L

v.a. 4 stuks: 3,25  | Basisprijs: 32,55/L

v.a. 20 stuks: 3,01  | Basisprijs: 30,13/L

100ml
500ml
1000ml
Uitvoering: 100ml
Artikelnummer: 1815023
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Huidvriendelijk handontsmettingsmiddel met een breed werkingsspectrum, een middel dat tegelijkertijd de huid verzorgt en beschermt. Myxal®-SePT-gel werkt antibacterieel, anti-tubercolosis, levurocide en is virusdodend al na korte inwerktijd van 30 seconden tegen ingekapselde virussen zoals H1N1 (Mexicaanse griep) griepvirussen, HBV, HIV, Polio-, Noro- en adeno-virussen. Myxal®-SEPT-gel is dermatologisch getest en staat op de lijst van het Verband van toegepaste hygiëne. HACCP-conform. Desinfectiemiddel veilig gebruiken. raadpleeg voor gebruik altijd de aanwijzingen en productinformatie!


Inhoud: 100 ml (Praktische zakverpakking) / 500 ml / 1.000 ml


Meer informatie is te vinden op "Gegevensblad".Meer informatie is te vinden op "Gegevensblad".