Bedrijfsuitrusting

Beschermende zalf LORDIN® Dirt & Oil Protect

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

3,87 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 38,72/L

v.a. 6 stuks: 3,38  | Basisprijs: 33,76/L

v.a. 24 stuks: 2,77  | Basisprijs: 27,71/L

Artikelnummer: 1815610
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Beschermt de huid bij contact met niet-wateroplosbare en sterk hechtende bedrijfssto ffen zoals bijv. olie, hars, lijmstof, bitumen en lak. Reinigen van de huid na het werk te vergemakkelijken. Vetvrij, siliconenvrij, in water oplosbaar, met panol voor huidbescherming. In praktische en handzame 100 ml tube, ook ideaal voor onderweg.