Menu Products
nl fr de
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

Knee protector

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij Engelbert Strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma Engelbert Strauss.

65,22 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 paar: 62,80

v.a. 10 paar: 57,96

Artikelnummer: 8371600
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Conform DIN EN 14404:2004, PSA type 1. Beschermt de knieën en spaart de kniegewrichten! De knee protector is ontwikkeld in samenwerking met de commissie „persoonlijke beschermingsmiddelen“ van de Duitse federatie van industriële bedrijfsverenigingen. Door zijn constructie als draaiend veerelement (optimale drukverdeling) en de bijzondere materiaalsamenstelling (PUR met micro-air-demping) worden de kniegewrichten voelbaar gespaard en de kniebanden ontlast – schade aan de knieën wordt zo effectief voorkomen! De knee protector wordt eenvoudig met klittenband snel
en veilig onder het kniegewricht bevestigd. Is zeer eenvoudig in het gebruik en biedt een optimale bewegingsvrijheid. Door het grote en elastische draagvlak worden er op een zachte ondergrond nauwelijks sporen achtergelaten. Biedt evenzeer bescherming tegen vocht als tegen vuil en is gemakkelijk te reinigen.
Een investering in de gezondheid, die echt loont!
Tip: Het reserveklittenband is ook los verkrijgbaar.