Koksbuis/Koksbuizen


Koksbuizen e.s. Korte jas base
koksbuizen Softshelljack e.s.fusion
Koksbuizen werkjack lange mouw e.s.fusion, dames
Koksbuizen e.s. Korte jas avant
Koksbuizen werkjack lange mouw e.s.fusion, heren
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven.

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Koksbuizen voor u en uw team


De traditionele koksbuizen zijn verleden tijd – engelbert strauss komt met een volledig nieuw concept voor de koksbuis!

Het oog wil ook wat - een schoon en verzorgd uiterlijk van de koks is zeer belangrijk voor de gasten. Maar niet alleen de koks, ook het hele keukenpersoneel moet er netjes uitzien. Daarom biedt engelbert strauss koksbuizen, die maximale functionaliteit combineren met oog voor detail en een sportief, dynamisch design.

Koksbuizen combineren traditie met moderniteit

De koksbuis e.s.fusion combineert traditie met moderniteit: traditionele Glencheck-weefkunst met zijn robuuste honingraatstructuur beschermt tegen vuil worden. Modern en fris is de verscheidenheid aan kleuren, die engelbert strauss voor de koksbuizen biedt. Robijnrood met witte en donkerblauwe accenten is een nieuwe variant, waar bijvoorbeeld de slager bij een koksbuis de voorkeur aan geeft. Door de combinatie van kastanjekleur met de witte honingraatstructuur kan de koksbuizen ook in het bakkersbedrijf of in cafés worden gedragen.

Koksbuis en koksbroek gemakkelijk te combineren

De koksbuis is met korte, driekwart en lange mouw verkrijgbaar - een geweldige combinatie met een van de koksbroeken van engelbert. Slimme details zoals onderarmventilatie met rits, twee verticale harmonicaplooien volgens de eazyfit climate-technologie en een horizontale ventilatie op de rug maken de koksbuis tot een echte favoriet. Maar er zijn nog veel meer koksbuis-modellen te ontdekken bij engelbert strauss. In de speciale shop voor koks presenteert engelbert strauss een veelzijdig assortiment. Speciaal voor dames werd de koksbuis Darla ontwikkeld, die een bijzonder vrouwelijk pasvorm biedt.

Koksbuizen in een grote verscheidenheid aan kleuren

Voor koks die het graag "bont maken": Met de koksbuizen Colour breng je niet alleen schwung maar ook kleur in je keuken! Deze elegante koksbuizen zijn niet alleen in het traditionele zwart, maar ook in rood en bordeaux verkrijgbaar. Door hun opstaande kraag, de Weense naden, de borstzak en de onderarmventilatie zijn deze koksbuizen absolute topproducten. De online-shop van engelbert strauss biedt ook een grote verscheidenheid aan moderne, bijpassende koksbroeken, zoals de koksbroek Toulouse in edel zwart en ook voor het juiste schoeisel is gezorgd. Accessoires zoals de koksmuts, bolknopen en knoopsluitingen mogen natuurlijk ook niet ontbreken en kunnen prima met de moderne kokskleding van engelbert strauss worden gecombineerd.

Meer over het onderwerp

terug