Werkkleding

Koksjas Monaco

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-40%
i.p.v. 44,65
slechts
26,61 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

46

Maat: Heren 46 | Dames 40
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 85834
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Verbeterd comfort door het ademende stretchweefsel aan de achterkant en onder de armen. Sportieve contrastelementen van grijs fil à fil-weefsel. Bijzonder praktisch zijn de geïntegreerde drukknopen, de borstzak en mouwzak links. Met brede omslagmanchetten.


Materiaal: 50 % katoen / 50 % polyester (ca. 180 g/m²).
Wasbaar bij 60 °C.