Werkkleding

e.s. Cotton rib broek, per 2 stuks verpakt

2 stuks / pak
prijzen incl. BTW
18,03 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 pakken: 16,82

kleur: zwart+titaan

5
6
7
8
9

Maat: 5 | M
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 87989
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

  • zacht materiaal met stretch
  • hoogwaardige, rekbare ribstof
  • goede pasvorm
  • brede, elastische band
  • zonder ingreep


Materiaal: 95% katoen/5% elasthan (ca. 230 g/m²).
Wasbaar bij 60 °C.

ORGANIC COTTON
ORGANIC COTTON

Een groot deel van onze shirts en het ondergoed wordt van bio-katoen gemaakt. Ecologische criteria worden bij de aanbouw van bio-katoen op hoog niveau gedefinieerd. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is bijv. het gebruik van chemische pesticiden en meststofen verboden. Ook de katoenplanten zelf mogen niet genetisch veranderd zijn. Door de organisatie in genootschappen kunnen de boeren hun katoen tegen stabiele prijzen, onafhankelijk van grondstofprijzen afzetten. Desbetrefende producten zijn voorzien van het label ORGANIC COTTON.