U kunt op deze profielen vertrouwen - op elk terrein Glibberig, modderig, nat, ijzig: VIBRAM ontwikkelt zolen voor de meest extreme omstandigheden. Met extreme grip en uitstekende tractie. Precies het juiste fundament voor onze werkschoenen! Perfecte hechting, perfecte controle, perfecte demping.

Loopveilig, robuust en met flexibel VIBRAM profiel – zo onderscheidt de nieuwe veiligheidsschoen zich! Uitgevoerd in het kwalitatief hoogwaardigste rundleer, nagenoeg naadloos.

De perfecte winterwerkschoenen! Warm gevoerd, van hoogwaardig rundleer & met extreem gripvast profiel Arctic Grip zool (SRC) – hecht zelfs op nat ijs!

Deze veiligheidsschoenen van hoogwaardige microvezel beschikken over een een extreem gripvaste en antislip Vibram zool. Perfect voor modderige, gladde en natte ondergronden.

Waterdicht, winddicht en ademend – deze werkschoen vormt het perfecte allround-pakket voor natte en onberekenbare herfstdagen.

Laarzen, voor het water gemaakt: de speciale neopreen laarzen van 100% waterdicht bovenmateriaal in tweevoudige uitvoering - mid en hoog.

De kinderlaarzen Fides houden niet alleen droog, maar zijn door de warme neopreen-schacht ook lekker warm! Waterdicht rubber met textielvoering en gripvaste zool. Perfect voor nat-koude dagen!