Voor iedereen, die van sneakers houdt: hier komt de complete editie van nieuwe, sportieve allround schoenen en werkschoenen. Een casual look met perfecte vaardigheden voor het werk: dit zijn de worker sneakers 2021! Laten we beginnen met Zembra, het première-model uit onze CI-fabriek: Made in Germany – made by Strauss!

Zembra is het begin - vanaf nu draaien de machines in onze CI-fabriek op volle toeren. Nieuwe technologieën op het gebied van demping en beschermkappen, innovatieve materialen, high-tech teststations: De werkschoenen van de toekomst worden hier gemaakt. Ontworpen door Strauss & gefabriceerd door Strauss - voor veiligheid & comfort made in Germany.

Made in Germany, een speciale ontlasting voor de middenvoet en een bijzonder comfortabele kunststof neus volgens de nieuwste veiligheidsnormen. Drie goede redenen om voor deze veiligheidsschoen te kiezen.

De power-schoen voor al het werk in het bos: beschermt niet alleen tegen snijwonden door kettingzagen, maar is ook bestand tegen slechte weersomstandigheden.

De veiligheidsschoen voor het grove werk: ondanks de robuuste stalen neus is hij verrassend comfortabel om te dragen. Een comfortabele, elastische voeringssok van neopreen maakt het mogelijk.

Licht, lichter, Bani. De perfecte sneaker voor al die dagen dat de stappenteller extra rondjes draait. Comfortabel, sportief en met een coole sandwich-look.

Chique kleurencombinaties en een moderne transparante look: de werkschoen e.s. Chete ziet er niet alleen aan de buitenkant geweldig uit, maar scoort ook punten voor comfort.

Veelzijdige professionele sneaker die het de voeten echt comfortabel maakt: tong- en kraagvulling en innovatieve dempingstechnologie - dat is wellness voor de voeten.

Betrouwbare bescherming op de werkplek volgens EN ISO 20347:2012 01 en met een modieuze retro-highlight: daarvoor staat de werkschoen e.s. Kitulo.

Menu Products
nl fr de
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking