Signaalkleding


Veiligheidssoftshelljack softlight e.s.motion 2020
Functioneel veiligheids-T-shirt e.s.motion 2020
Veilgheids Functionele bodywarmer thermo stretch e.s.motion 2020, dames
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven.

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Signaalkleding - Optimale veiligheid met hoge zichtbaarheid


Met signaalkleding van engelbert strauss bent u in elk jaargetijde optimaal beschermd. Signaalkleding in verschillende prijsklassen en in verschillende uitvoeringen worden door engelbert strauss aangeboden in de online shop. Signaalkleding is op vele werkterreinen een constante metgezel. In de wegenbouw, de bosbouw en ook bij gemeentelijke diensten is signaalkleding de juiste dagelijkse uitrusting. Om juist voor deze sectoren een keuze aan opvallende producten in signaalkleuren te bieden, levert engelbert strauss signaalkleding voor elk jaargetijde en in verschillende modellen. Met de signaal-softshelljacks e.s. motion bieden wij een middenweg tussen fleecejacks en weerbestendig jacks aan. Voor koude dagen bieden de signaal-pilotenjacks e.s. image met thermo-wattering uitgebreide bescherming tegen kou en een functionele toerusting met zakken.

Signaalkleding voor alle toepassingen

Bovendien bieden wij vooral ook voor de werkgebieden, die af en toe op visuele beschermende uitrusting in de vorm van een signaal-bodywarmer een beroep moeten doen, producten aan tegen concurrerende prijzen. Hoe belangrijk signaalkleding is, wordt men vooral 's winters in de schemering gewaar. Zien en gezien worden is hier de essentie. Signaalkleding met hoogwaardige reflectoren en reflecterende strips verhogen de veiligheid met een veelvoud, met name ook bij werkzaamheden in de wegenbouw. engelbert strauss biedt voor alle toepassingen de juiste signaaluitrusting. Een uitgebreid assortiment aan beschermende veiligheidskleding vindt u in de online-shop van engelbert strauss. Complete uitrustingen voor uw persoonlijke veiligheid of de veiligheid van uw medewerkers. Met onze toebehoren-tabs op de productpagina's geven wij u een nuttig hulpmiddel voor de uitbreiding van uw beschermende uitrusting. Kniebeschermers, veiligheidsbrillen, de juiste handschoenen voor uw behoeften, helmen of gehoor- en adembeschermingsartikelen uit ons werkveiligheidsassortiment staan in de rubriek werkveiligheid ter beschikking.

Meer over het onderwerp

terug