Ze zijn de helden van de toekomst. Nieuwe ideeën en hoop zoals de groten – oefening baart kunst voor wie vakman wil worden. Workwear die dat laat zien verdient alle euforie! Jezelf ontplooien en grote dromen waarheid laten worden - met deze vintage-styles is het geen probleem meer – op school en bij jezelf ontdekken!

Jezelf ontplooien betekent ook dat je dit naar de buitenwereld kunt laten zien. De mogelijkheid om vrij te kiezen moet daarom ook in de kleding worden gegeven. Met deze werkkleding worden casual outfits voor school snel omgevormd tot werkkleding en toveren zo in een mum van tijd uit de jonge werknemer om tot een echte professional - precies degene die hij wil zijn!

Groot worden is niet altijd eenvoudig. Voor het geval dat het zwaar wordt, is deze POWERdenim jeans de meest trouwe metgezel. Onzichtbaar geweven: Dyneema®. De supervezel transformeert een normale jeans snel in POWERdenim. Robuuster, stabieler en toch flexibel - kortom: de perfecte jeans voor alle avonturen op weg naar volwassenheid.