Menu Products
nl fr de
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

Short e.s.concrete light

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij Engelbert Strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma Engelbert Strauss.

56,75 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 51,91

v.a. 10 stuks: 48,28

kleur: moddergroen/stipa-groen

46
48
50
52
54
56
58

Maat: Heren 46 | Dames 36
Maatbeoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 61533
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Superlicht, extreem robuust, slim geconstrueerd: zo moet workwear zijn!
Slechts 170 g/m² stofgewicht - maar volle Twill-power! Voor de e.s.concrete short werden natuurlijk katoen en soepel stretch-materiaalextra versterkt met scheurvast polyamide. Het resultaat: de hoogste technische prestatiewaarden op het gebied van slijtvastheid en schuurweerstand - en dat bij een ongelooflijke lichtheid. Een stof die goed aanvoelt en overtuigt bij volledig werkgebruik. Met innovatieve schuifsysteemzakken slimme snufjes voor meer flexibiliteit en de hoogste technische eisen zijn in de e.s.concrete short toegepast.

  • aangenaam licht, robuust en soepel door bijzonder slijtvaste twill-compositie met stretchaandeel
  • zijdelings rekbare Flexbelt®-band
  • 2 steekzakken
  • 2 achterzakken met klittenbandsluiting, een daarvan met klep
  • rechterbeen: functionele, meerdelige duimstokzak met multifunctionele lussen
  • linkerbeen: cargozak met meerdere compartimenten, verdeeld in een groot hoofdvak met klittenbandsluiting, een ruim smartphonevak en een veiligheidsvak met ritssluiting
  • innovatief schuifsysteem aan de linker- en rechterkant van de broek, speciaal voor de bevestiging van de gereedschapszakken e.s.concrete
  • 2-voudige naad aan de binnenzijde van het beenMateriaal: 48% katoen/36% elastomultiester/16% polyamide (ca. 170 g/m²).
Wasbaar op 40 °C.

Ongecompliceerd, soepel, zeer slijtvast en buitengewoon gemakkelijk te onderhouden. e.s.concrete short zijn gemaakt van Twill-weefsel katoen en elastische stretch-vezels, versterkt met extreem scheurvast polyamide - voor kracht, beweeglijkheid en robuustheid op een geheel nieuw niveau.

Dankzij een innovatief schuifsysteem kunnen de externe gereedschapzakken gemakkelijk links en rechts aan de band worden bevestigd. De schuivers passen discreet in het ontwerp en vallen zonder gereedschapzakken nauwelijks op. Minimalisme voor maximale opbergruimte.