Zorgkleding


Zorgkleding Werk shirt e.s.cotton stripe
Zorgkleding e.s. Poloshirt cotton stretch, dames
Zorgkleding e.s. Werktuniek print
Zorgkleding e.s. Werktuniek print
Zorgkleding Werk shirt e.s.cotton stripe
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven.

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Innovatieve zorgkleding


Praktische zorgkleding

De vrolijke kleuren van de collectie werkkleding voor de zorgsector brengen overal vreugde en optimisme. engelbert strauss heeft praktische zorkkleding gecreëerd, zodat ook het personeel zich prettig voelt. Kleurrijk en dynamisch zorgt deze beroepskleding voor de juiste spirit in het team en straalt het pure feelgood-energie uit. Elementen, die zich in ambachten hebben bewezen, zijn toegepast op de kleding voor dokterspraktijken en klinieken. Zo wordt een heel nieuw gevoel van welzijn gecreëerd, dat ook zijn uitwerking heeft op de herstellenden. De nieuwe zorgkleding voor beroepen in de medische sector zorgt met nieuwe features zoals ritsen voor gemakkelijk aantrekken, functioneel uitgeruste broeken, shirts, jassen en bodywarmers voor meer comfort. Met de zorgkleding ontstaat een positieve uitstraling in de hele werkomgeving.

Tunieken voor de feelgood-look

Er is gewerkt aan geraffineerde nieuwe oplossingen voor zorgkleding, die het personeel in de zorgsector enthousiast maakt. Hetzij in de kliniek, de dokterspraktijk of het verpleeghuis - de tuniek e.s.avida zorgt door zijn Glencheck-honingraatstructuur voor een ongedwongen feelgood-look. Het materiaal is zeer gemakkelijk te onderhouden. Een geraffineerd accentje is de tweekleurige kraag. Vooral in de dokterspraktijk en in ziekenhuizen moet

het personeel op een verzorgd uiterlijk letten. Om ervoor te zorgen dat de witte kraag van de tuniek niet vuil wordt, heeft engelbert strauss een slimme oplossing ontwikkeld: het kleurige binnenmateriaal van de tuniek verhindert contact van cosmetica met de witte stof van de kraag.

Sterke werkbroek voor de zorgsector

Een ander hoogtepunt op het gebied van zorgkleding is de jazzpant. Een draaggevoel zoals in een jogging- of yogabroek wordt gecombineerd met hoogwaardig, sterk materiaal. Dat zorgt ondanks het ongedwongen karakter voor een professionele uitstraling. Deze wellnessbroek is perfect geschikt voor zowel ziekenhuizen als dokterspraktijken. Door gebruik van het innovatieve D90-stretch is vuil geen enkel probleem voor de broek – door de hoge slijtvastheid kan hij zonder problemen ook heet worden gewassen.

Piqué-tuniek in de zorgsector

Andere innovaties in de zorgkleding zoals de piqué tuniek, die in vele dynamische kleuren verkrijgbaar is, of de bodywarmer e.s. thermo stretch met de fibertwin soft touch-technologie vullen de look perfect aan en zorgen voor een algeheel welzijnsgevoel – bij het verplegend personeel en zo ook bij de patiënten.

Meer over het onderwerp

terug