Menu Products
nl fr de
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

3M halfgelaatmasker 6200

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij Engelbert Strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma Engelbert Strauss.

22,02 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 4 stuks: 20,45

v.a. 8 stuks: 19,24

Artikelnummer: 7406200
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Gecertificeerd conform EN 140:1998
De maskers van de serie 6000 overtuigen door veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. De lichtgewichtmaskers bestaan uit huidvriendelijke materialen en zijn voorzien van een dubbelfiltersysteem voor een groot luchtvolume. Al naar gelang de gevarenklasse brengt u de desbetreffende, gemakkelijk en snel verwisselbare filterpatronen aan Levering zonder filters. De benodigde filterpatronen met de desbetreffende fijnstofvoorfilters, evenals het bijbehorende filterdeksel, zijn in deze shop verkrijgbaar. (Levering zonder filter).


De benodigde filterpatronen met het bijbehorende fijnstoffilter en het bijbehorende filterdeksel kunt u ook in deze shop bestellen.

Beschikbaarheid

Vanwege de COVID-19-pandemie is er een grotere vraag naar het genoemde artikel. Daarom kan het artikel soms even beperkt beschikbaar zijn.