Werkkleding

Microfleece kinderjack dryplexx® micro

prijzen incl. BTW
20,33 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 18,03

kleur: korenblauw/zwart

98/104
110/116
122/128
134/140
146/152
158/164

Maat: Kinder 98/104
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 77835
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Heerlijk wollig fleece-jack warm en zeer comfortabel. Twee ritszakken, twee binnenzakken en elastische mouwboordjes. Reflecterende biezen zorgen voor de nodige veiligheid.Voor kinderen vanaf 3 jaar.


Materiaal: 100 % polyester (ca. 200 g/m²).
Wasbaar bij 30 °C.

dryplexx® micro
dryplexx micro

Kledingstukken in dryplexx® micro-uitvoering zijn enorm licht en behaaglijk warm. Het materiaal is windafstotend en beschermt zo tegen afkoeling en tocht. In de pool van het fleece vormen zich luchtkussentjes die uitstekend geschikt zijn voor isolatie en dus klimaatregulerend werken.


  • behaaglijk
  • windafstotend
  • ademend

!!! Seizoensartikel !!! Levering zolang de voorraad strekt !!!