NIEUWE ZOMERSE STIJLEN.


Luchtig lichte stof in frisse vintage-kleuren & stijlvolle batik-patronen: De zomer komt er aan in de motion ten-collectie. In de robuuste cargobroeken en cargoshorts is het werk ook op warme dagen aangenaam licht.
Alle producten


ZAKKENWONDER


CARGOBROEK
De zomer wordt casual en supercomfortabel! Met slechts 170 g/m² stofgewicht completeert een uitgesproken lichte en slijtvaste werkbroek de motion ten-collectie. Een grote zakkenvariatie ontmoet een trendy zomer-snit!

ELASTISCHE
BAND


SHORT
Uniek licht & flexibel! Coole lichtgewicht met comfortabele band en praktische zakken. De bijzondere materiaalmix zorgt gelijktijdig voor robuustheid en flexibiliteit. Uni in zwart of in onmiskenbare batik-stijl. De perfecte zomer-workwear!

ECHT
UNIEK


Batik geeft zomer-vibes! Het cloudy-dye-effect, een wolkachtig kleurenpatroon, ontstaat in een complex kleurproces. Iedere short is uniek - daarom kunnen er kleurverschillen zijn tussen afzonderlijke producten.

Cloudy-
Dye


JASSEN
Extra lichte gewatteerd vest, comfortabel sweatjack met capuchon of beide? De stijlvolle motion ten-basics bieden volledige flexibiliteit voor koele zomerdagen!

Bodywarmer


Nu kopen:

Capuchon-Sweatjack


Nu kopen:

PUUR COMFORT


Zomer in motion.
Alle producten:
Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de