e.s.trail


New season, new trails


explore
new trails


De sportief-comfortabele e.s.trail wordt nu geleverd met volledige worker-utility! Robuuste werk- en cargobroeken met een veelvoud aan slimme zakken, ultralichte bodywarmers & windjacks evenals een coole uitrusting stellen nieuwe normen op het gebied van high-performance workwear.

Werkjassen


De sportieve jacks uit de Trail-collectie zijn volledig afgestemd op comfort en mobiliteit: minimaal gewicht, maximale style-momenten – de ideale Active-Wear!
Nieuw!

ultrlicht & sportief


superlicht allroundtalent

Bodywarmer e.s.trail
Past gewoon altijd: over een shirt, midlayer of onder een jack. Super licht, met extra dunne voering - de ideale allround-bodywarmer!

superlicht allroundtalent

Bodywarmer e.s.trail, dames
Past gewoon altijd: over een shirt, midlayer of onder een jack. Super licht, met extra dunne voering - de ideale allround-bodywarmer!

Werkbroeken


Met volledige worker-utility, zoals bij de robuuste werk- en cargobroek, of met volledige performance, zoals met de functionele broek: bij deze keuze bepaalt u de persoonlijke trail voor de job.
Nieuw!

weerbestendig & altijd erbij


extreem licht & waterafstotend

Allweatherbroek e.s.trail
Perfect om snel aan te trekken: extreem lichte, waterafstotende overbroek in een cool trail-design. Met elastische band, praktische beenafsluitingen en zeer kleine pakmaat. Samen met de windbreaker e.s.trail het perfecte slecht-weer-team!

Bovenkleding


Bij de shirts e.s.trail is puur welzijn aan de orde van de dag. Natuurlijke merinowol en enorm elastische functionele shirts in een naadloze afwerking - alles in een ultra-sportief design.
Nieuw!

Naadloze warmte


warm & ademend

Functionele longsleeve e.s.trail seamless - warm
Dit functionele ondergoed gaat u echt waarderen! Gewoon heerlijk zacht en wonderbaarlijk warm. Nagenoeg naadloos verwerkt van zeer elastisch, sneldrogend en ademend materiaal. Dat is de perfecte basis voor puur welzijn.

warm & ademend

Functionele longpants e.s.trail seamless - warm
Dat voelt gewoon goed. Heerlijk zacht, enorm elastisch en sneldrogend materiaal dat aangename warmte geeft en het lichaam ook bij maximale prestaties ademende ondersteuning biedt. Verwerkt in huidvriendelijke seamless-technologie: Dit is feel-good ondergoed in een sportief trail-design.
Hands-on

Equipment


Handschoenen e.s.trail winter

NIEUW! - nu ook in zwart/basaltgrijs

Handschoenen e.s.trail allseason

Glove holder
e.s.tool concept


Gereedschapsvest
e.s.tool concept


High-tech
work- & toolwear


Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de