Vierlaagse wegwerpoverall met ritssluiting

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

6,66 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 25 stuks: 6,04

v.a. 100 stuks: 5,43

XL
2XL

Maat: XL | Heren 56/60 | Dames 46/50
Artikelnummer: 8580260
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, Bancontact of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

EN 13982-1 Stofdicht
EN 1149-1 antistatisch
EN 13034 Beperkt spatdicht


Categorie 3, type 5 en 6. De overall van blauw polypropyleen SMMS biedt viervoudige veiligheid omdat hij uit vier lagen bestaat. Hij is extreem stofdicht en tegelijkertijd ademend, huidvriendelijk en antistatisch. Optimaal geschikt voor bescherming tegen fijn stof zoals asbest, glasvezels etc.Met capuchon, Elastiek in mouwen en pijpen.