Menü Produkte
Vergleichslisten
Produktvergleich
4 / 4 Artikel
max. Anzahl für diese Kategorie erreicht!
Bitte entfernen Sie mind. einen Artikel aus der Kategorie, um weitere hinzuzufügen.
Vergleichslisten
Produktvergleich
wurde zur Vergleichsliste hinzugefügt.
Artikel hinzufügen
Um Produkte vergleichen zu können müssen sie der Vergleichsliste hinzufügt werden.
Vergleichslisten
Produktvergleich
nl fr de

Lexikon AAcryl


Licht, zeer luchtig, zacht en warm, licht- en weerbestendig, vervilt niet, krimpt niet, motecht, heldere kleuren, gemakkelijk te verzorgen, snel drogend. De PAN-spinvezel lijkt wegens zijn permanente kroezing zeer veel op de wol, maar de scheur- en slijtvastheid van de wol wordt aanzienlijk overtroffen. Hij heeft een goed herstellend vermogen en een uitstekende warmte-isolatie. De zachte soepelheid verleent de stoffen bijzondere elegantie. Door de geringe vochtabsorptie relatief weinig vervuiling.

Amicor


Amicor met de langdurige, "vast ingebouwde" werking vermindert de geurvorming (door antibacteriële werking), verhoogt het draagcomfort en zorgt de klok rond voor frisheid in een verscheidenheid aan toepassingen.

Antipilling-uitvoering


De antipilling-uitvoering bij kledingstukken voorkomt pilling in het textiel. Pilling ontstaat door wrijving van het stof-oppervlak, waar altijd enkele wolhaartjes uitsteken, die vervolgens met elkaar verknoopt raken en vervilten.

AQL-waarde


Acceptable Quality Level = methode voor kwaliteitsbepaling. Bij medische wegwerphandschoenen legt de Europese norm EN 455 als Kwaliteitscriterium een dichtheidswaarde van 1,5 vast.


Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Sprachauswahl

nl fr de
Alle Preise zzgl. Versandkosten bei Bestellungen unter € 181,50 Warenwert.
Alle Preise zzgl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten bei Bestellungen unter € 150,00 Warenwert.