Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de
Heren | Dames | Kinderen
Maat
Kleur
beschermingsklasse
40 Artikelen
andere Filters
Populariteit
40 Artikelen

BEROEPSSCHOENEN
EN ISO 20347


Beroepsschoenen zijn volgens EN ISO 20347 altijd met een anti-slip zool. In vergelijking met veiligheidsschoenen hebben werkschoenen geen beschermende neus nodig. Optimale demping en stabiliteit staan op de voorgrond - het maakt werkschoenen tot optimale metgezellen in bereiken zonder mechanische risico's. Binnen de productgroep werkschoenen kan uit vijf niveaus gekozen worden: OB | O1 | O2 | O4 | O6

beschermingklassen beroepsschoenen

Beroepsschoenen

Veiligheidsklassen

Beroepsschoenen: voor mensen die veel lopen


Magazijnmedewerkers sprinten per dag zo'n 20 km door de hallen. De hele dag in de benen, altijd staan, altijd onderweg. Dan spreekt het voor zich, dat klassieke zware veiligheids- en werkschoenen niet kunnen voldoen aan de speciale eisen van deze en vele andere beroepsgroepen. Een werkschoen is niet zomaar een werkschoen. Hier zijn heel andere dingen belangrijk: de schoenen moeten comfortabel en licht zijn, maar toch voldoen aan bepaalde basiseisen voor bescherming.

Dit geldt evenzeer voor artsen, personeel in de horeca en keukens of koeriers - de keuze aan modellen, kleuren en maten moet dienovereenkomstig groot zijn. De beroepsschoenen van engelbert strauss bieden deze keuze en voldoen daarmee aan de verschillende eisen van de betreffende beroepen. Ze voldoen allemaal aan de norm EN ISO 20347 en zijn met hun comfortabele loopzool de ideale schoen voor binnen of perfect voor wie geen veiligheidsschoenen nodig heeft.

e.s. O2 Beroepsschoenen Thebe

De verschillende klassen en normen


Ook een professionele schoen is niet zomaar een professionele schoen. Maar zelfs aan de basiseisen voldoet een professionele schoen op alle gebieden beter dan een conventionele sportschoen. Welke normen en eisen voor u aangeraden of zelfs voorgeschreven zijn kunt het beste navragen bij uw beroepsvereniging of uw werkgever. Onze beroepsschoenen zijn verkrijgbaar in de veiligheidsklassen OB, O1, O2 und O4.

Wat betekent dat precies?

Basiseisen conform EN ISO 20347: open hielzone mogelijk, antislip

als OB + gesloten hiel, energie-absorberende vermogen in de hielzone (E), antistatische eigenschappen

als O1 + min. 60 min waterdicht

Kunststof- of rubberlaarzen voor de natte omgeving, waterdicht, gesloten hielzone, antistatische eigenschappen (A), energieabsorptie in de hielzone (E)

Zoals O2 + bovendien compleet waterdicht dankzij membraan

Een veelvoud van onze O2-werkschoenen zijn naast de standaardvereisten bovendien voorzien van een functioneel dryplexx®-membraan. Door de duurzame en betrouwbare bescherming tegen het binnendringen van water zijn deze O2-schoenen qua eigenschappen vergelijkbaar met de werkschoenen van klasse O6.

Beroepsschoenen, die er niet uitzien als werkschoenen


De sportieve casual stijl van onze beroepsschoenen doet meer denken aan vrijetijdsbesteding dan aan de prikklok. De beroepsschoenen O1 Asterope bijvoorbeeld slaan als sneaker voor een vrijetijdsuitstapje met collega's een goed figuur. En met de beroepsschoenen O2 Culio beklimt u naast de carrièreladder ook probleemloos de een of andere top in de wandelvakantie. Toch hebben de schoenen alles wat nodig is: de Culio's bijvoorbeeld hebben een antislip-zool. De zool is extreem grip- en slijtvast, antistatisch, brandstofbestendig en hittebestendig tot 200°C.

Bovendien zijn de conform EN ISO 20347 gecertificeerde en conform DGUV-regel 112-191 voor dragers van inlegzolen geschikte schoenen met hun Dryplexx®-membraan absoluut waterdicht.

dryplexx waterdicht en ademend
e.s. O2 Beroepsschoenen Thebe

Open voor vele beroepen


Een bijzonderheid van beroepsschoenen is, dat zowel open als gesloten hielzones mogelijk zijn. Zo bieden wij in deze schoen-categorie ook slippers of clogs aan, die u zowel thuis als in de artsenpraktijk, dan natuurlijk in wit, kunt dragen. Vooral hier, op gladde praktijk- en ziekenhuisvloeren, waar het er vaak hectisch aan toe gaat, moet de zool antislip zijn. Daarom zijn alle clogs uit ons medisch assortiment voorzien van de hoogst mogelijke gecertificeerde slipweerstand. Maar ook de klassieke sportschoen-styles zoals de O1 beroepsschoenen Asterope of de O2 beroepsschoenen Minkar II zijn in wit verkrijgbaar en zijn uitstekend geschikt voor de medische sector.

Mag ik even afrekenen! Beroepsschoenen zijn perfect voor de horeca


EN ISO 20347, 320 gram bij maat 42 - De O1 beroepsschoenen O1 Decrux overtuigen u door hun eigenschappen. Maar ook hun coole design maakt ze tot ideale schoenen voor de gastronomische sector. Ook hier wordt veel gestaan, gerend en moeten scherven worden ontweken. De eisen zijn veel en gevarieerd en u kunt verwachten dat slechts enkele "normale" sportschoenen daarvoor zijn uitgerust. Naast veiligheidsaspecten bieden onze gastro- en keukenschoenen ook duidelijke voordelen op het gebied van verzorging: de hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke bovenmaterialen kunnen bijzonder gemakkelijk worden gereinigd en zijn zeer duurzaam. Dit garandeert ook voor de lange termijn een schone en professionele uitstraling naar uw klanten en gasten. Door de DGUV-certificering zijn ze ook geschikt voor orthopedische inlegzolen. Zo wordt lang lopen en staan ook voor dragers van inlegzolen zo aangenaam mogelijk.

Meer
Minder

Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.