Menu Produits
Listes de comparaison
Comparaison de produits
4 / 4 articles
Nombre max. atteint pour cette catégorie!
Veuillez supprimer au moins un article de la catégorie pour en ajouter d'autres.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
a été ajouté à la liste de comparaison.
Ajouter un article
Pour pouvoir comparer des produits, ils doivent être ajoutés à la liste de comparaison.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
nl fr de

Lexique AAcryl


Licht, zeer luchtig, zacht en warm, licht- en weerbestendig, vervilt niet, krimpt niet, motecht, heldere kleuren, gemakkelijk te verzorgen, snel drogend. De PAN-spinvezel lijkt wegens zijn permanente kroezing zeer veel op de wol, maar de scheur- en slijtvastheid van de wol wordt aanzienlijk overtroffen. Hij heeft een goed herstellend vermogen en een uitstekende warmte-isolatie. De zachte soepelheid verleent de stoffen bijzondere elegantie. Door de geringe vochtabsorptie relatief weinig vervuiling.

Amicor


Amicor met de langdurige, "vast ingebouwde" werking vermindert de geurvorming (door antibacteriële werking), verhoogt het draagcomfort en zorgt de klok rond voor frisheid in een verscheidenheid aan toepassingen.

Antipilling-uitvoering


De antipilling-uitvoering bij kledingstukken voorkomt pilling in het textiel. Pilling ontstaat door wrijving van het stof-oppervlak, waar altijd enkele wolhaartjes uitsteken, die vervolgens met elkaar verknoopt raken en vervilten.

AQL-waarde


Acceptable Quality Level = methode voor kwaliteitsbepaling. Bij medische wegwerphandschoenen legt de Europese norm EN 455 als Kwaliteitscriterium een dichtheidswaarde van 1,5 vast.


Engelbert Strauss BE BV

Tél
02 400 16 43
Fax
02 400 16 44

Langue

nl fr de
Tous les prix + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à € 181,50.
Tous les prix plus TVA au taux légal en vigueur + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à € 150,00.