Menu Produits
Listes de comparaison
Comparaison de produits
4 / 4 articles
Nombre max. atteint pour cette catégorie!
Veuillez supprimer au moins un article de la catégorie pour en ajouter d'autres.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
a été ajouté à la liste de comparaison.
Ajouter un article
Pour pouvoir comparer des produits, ils doivent être ajoutés à la liste de comparaison.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
nl fr de

LexiqueÖ NORM Z 1259


De Ö NORM Z 1259 is een nationale norm en uitsluitend geldig in Oostenrijk; hij behandelt net als in Duitsland de DGUV-regel 112-191 de orthopedische aanpassing van werk- en veiligheidsschoenen.

Veiligheids- en werkschoenen behoren volgens de wet tot de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), moeten een typekeuring ondergaan en van een CE-markering worden voorzien. Elke verandering achteraf, bijv. door orthopedische inlays of aanpassingen, vergt een dienovereenkomstige certificering, om ook verder aan de norm te voldoen.

Conform de Ö Norm Z 1259 vervaardigde werk- en veiligheidsschoenen zijn geschikt voor orthopedisch binnenwerk; als zodanig gemarkeerde modellen ook voor verandering door orthopedisch aanpassingen.

Voor de certificering conform Ö Norm Z 1259 moeten werk- en veiligheidsschoenen altijd de antislipwaarde SRC hebben, ¾ inlays mogen niet worden gebruikt.

Organic Cotton


Een groot deel van onze shirts en het ondergoed wordt van bio-katoen gemaakt. Ecologische criteria worden bij de aanbouw van bio-katoen op hoog niveau gedefinieerd. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is bijv. het gebruik van chemische pesticiden en meststofen verboden. Ook de katoenplanten zelf mogen niet genetisch veranderd zijn. Door de organisatie in genootschappen kunnen de boeren hun katoen tegen stabiele prijzen, onafhankelijk van grondstofprijzen afzetten. Desbetrefende producten zijn voorzien van het label ORGANIC COTTON.

OrthoLite®


  • zeer goed ademend
  • antibacterieel & voorkomt geurtjes
  • langdurige schokdemping
  • biedt duurzame elasticiteit en ventilatie

Engelbert Strauss BE BV

Tél
02 / 4001 643
Fax
02 / 4001 644

Langue

nl fr de
Tous les prix + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à 181,50 EUR.
Tous les prix plus TVA au taux légal en vigueur + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à 150,00 EUR.