Menu Produits
Listes de comparaison
Comparaison de produits
4 / 4 articles
Nombre max. atteint pour cette catégorie!
Veuillez supprimer au moins un article de la catégorie pour en ajouter d'autres.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
a été ajouté à la liste de comparaison.
Ajouter un article
Pour pouvoir comparer des produits, ils doivent être ajoutés à la liste de comparaison.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
nl fr de

LexiqueKatoen (CO)


– van nature robuust en comfortabel De natuurvezel katoen zorgt in zijn natuurlijke vorm al voor maximaal voordeel op het gebied van comfort. Werkkleding van katoen voelt zacht, aangenaam en soepel aan op de huid en is daarbij ook nog eens enorm slijtvast en sterk. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het nat aanvoelt. Een behaaglijk aanvoelende stof, die vooral overtuigt bij direct contact op de huid.

Katoen-/Polyestermengsel


Mengweefsels combineren de voordelen van natuur- en kunstvezels tot een sterke, comfortabele en gemakkelijk te verzorgen stof. Voor werkkleding wordt vaak een mengsel van katoen en polyester gebruikt. De voordelen van katoenvezels worden aangevuld met de verzorgingseigenschappen van polyester: voor stoffen, die comfortabel en tegelijkertijd sterk zijn. Poly-cotton-mengsels nemen – dankzij de katoenvezels - vocht goed op. Het polyester-aandeel zorgt tegelijkertijd voor een snelle afvoer van dit vocht. Een hoger katoen-aandeel zorgt voor een hoge scheurvastheid, terwijl een verhoogd aandeel aan polyester gericht is op een langere levensduur van de werkkleding.

DuPont™ KEVLAR®


75% polyamide, 15% aramide (Kevlar®) 10% elasthan Kevlar®, een op een aramidevezel gebaseerd garen, is onovertroffen scheur- en slijtvast en heeft daarbij een gering eigen gewicht. Weefsels van Kevlar® worden daarom overal gebruikt, waar kleding robuust moet zijn. De kunstvezel wordt onder andere in de vliegtuigbouw, bij kogelvrije vesten en bij protectors gebruikt.

Kevlarweefsels zijn niet brandbaar en hebben een ontledingstemperatuur van ca. 430°C.

KWF


De tests omvatten technische metingen, bosbouwkundige toepassingstests en praktijkonderzoeken.

Engelbert Strauss BE BV

Tél
02 / 4001 643
Fax
02 / 4001 644

Langue

nl fr de
Tous les prix plus TVA au taux légal en vigueur