Menu Produits
Listes de comparaison
Comparaison de produits
4 / 4 articles
Nombre max. atteint pour cette catégorie!
Veuillez supprimer au moins un article de la catégorie pour en ajouter d'autres.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
a été ajouté à la liste de comparaison.
Ajouter un article
Pour pouvoir comparer des produits, ils doivent être ajoutés à la liste de comparaison.
Listes de comparaison
Comparaison de produits
nl fr de

LexiqueNeopren


Zeer stevig, maar zwaar en daarom zelden gebruikt als bekledingsmateriaal; meestal alleen voor tentvloeren. Op het gebied van arbeidsveiligheid wordt neopreen onder andere gebruikt bij de vervaardiging van handschoenen. Van oorsprong is neopreen vooral bekend van de duiksport.

Netvoering


100% polyester

Nubuckleer


100% leer

Nubuckleer is een zacht, aan het oppervlak (haarzijde) fluweelachtig, kort geschoren volnerfleer. Het voor schoenen gebruikte leer is in de regel een splitleer. Niet de gehele dikte van de huidlaag wordt gebruikt, maar een door splijten van de leerlaag gewonnen dunner leer. Daarbij zijn de sterkere leerlagen de buitenste lagen, die aan de kant van de haren liggen. Volnerfleer is een leer, dat de buitenlaag, de nervenlaag, bevat.

Nylon®


100% polyamide - handelsnaam van DuPont™ voor een bepaald polyamidemateriaal. Nylon® wordt zeer veelvuldig gebruikt. Nylon® is in ongecoate toestand zeer goed waterdoorlatend, maar neemt zelf nauwelijks vocht op. Het kan bijzonder goed en permanent gecoat worden.


Engelbert Strauss BE BV

Tél
02 400 16 43
Fax
02 400 16 44

Langue

nl fr de
Tous les prix + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à € 181,50.
Tous les prix plus TVA au taux légal en vigueur + frais d'expédition pour les commandes d'un montant inférieur à € 150,00.