Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

Afkortingen CCambrelle


Deze aanduiding staat voor een vlies van 100% - PA, wat extreem slijtvast is en een hoog vochtopnemend vermogen bij een zeer korte droogtijd en vormvastheid biedt. Op het gebied van arbeidsveiligheid wordt Cambrelle daarom veel gebruikt als schoenvoering.

Canvas


100% katoen

Zeer scheurvast, sterk katoenweefsel in linnenbinding. Wij gebruiken het in verschillende diktes voor kleding en accessoires.

Clima Concept


Met het e.s. Clima concept kiest u voor het optimale warmteniveau, afhankelijk van de lichamelijke activiteit. Het e.s. functioneelondergoed biedt daarom oplossingen op maat voor elk warmteniveau.

Comfort 12


De voet:
de voetzool heeft aan de onderkant een vetlichaampje, dat schokdempend werkt en een verzachtend effect heeft, vooral op harde ondergronden.

Veelvoorkomend voetprobleem:
Hielspoor is een pijnlijke aandoening aan het hielbeen, die door overbelasting van de pezen kan ontstaan. Deze aandoening kan men door het gebruik van de „Comfort12“ Energy-inlegzool voorkomen. Hij ontlast aanzienlijk de gewrichten en voorkomt slijtage en vermoeidheid.

De zool maakt het verschil:
De schokdempende binnenzool werd oorspronkelijk voor de orthopedie ontwikkeld. De „Comfort12“-Energy- inlegzool voorkomt vermoeide en versleten gewrichten . Bovendien geeft hij de drager een zeer aangenaam gevoel, zowel bij het lopen als bij het staan.

Coolmax®


100% polyester

Door DuPont™ ontwikkelde kunstvezel met vier fijne buitenkanalen. Door deze speciale constructie hebben vezels van Coolmax® een zo'n 20% groter oppervlak dan gewone vezels met ronde dwarsdoorsnede. Daardoor kunnen ze meer vocht opnemen en voeren ze dit van het lichaam af naar de buitenkant van de kleding. Ook bij sterk transpireren voelt Coolmax® droog aan op de huid. Het droogt zeer snel, is lekker zacht, huidvriendelijk en vormvast.

CORDURA®


7 x slijtvaster dan katoen! Robuust en waterafstotend is CORDURA® optimaal geschikt ter versterking van zwaarder belaste zones (bijv. bij de knieën). Door de speciale weeftechniek van de polyamide-vezels is CORDURA® enorm slijtvast en voelt het toch zacht aan. De met CORDURA® versterkte delen blijven soepel bewegend.

CORDURA-Katoen-Mengsel


Maximale slijtvastheid bij een hoog draagcomfort
Een mix van comfortabele katoen en slijtvast Cordura®.
Ca. 500.000 schuurcycli doorstaat dit robuuste materiaal, het is meer dan 7x slijtvaster dan een katoen-polyester-weefsel en heeft toch een zeer aangenaam draaggevoel. Cordura®-katoenmengsels: sterk, robuust & comfortabel.

CORDURA®NYCO


COMFORTABEL - SLIJTVAST - SCHEURVAST

Een duurzame stof, oorspronkelijk ontwikkeld als een robuuste en toch lichtgewicht comfortoplossing voor militair gebruik. Het bijzondere aan de vezelmix: een hoog katoengehalte in combinatie met T420 nylon combineert comfort en maximale duurzaamheid. Voor kledingstukken die extreem robuust en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn om te dragen.

Cotton Elasthan


Mengweefsels van katoen en elasthan - Katoen is een natuurproduct. Zacht en aangenaam aanvoelend, huidvriendelijk en onovertroffen in vochtabsorptie. In zijn natuurlijke vorm is katoen niet elastisch. Elasthan echter is dat des te meer. Slechts 2% elasthan zorgt al voor meer bewegingsvrijheid en vormvastheid. Om voor onze werkkleding comfortabele beweeglijkheid te krijgen, worden elasthan-vezels met katoen gecombineerd. Daardoor wordt werkkleding van katoen niet alleen flexibeler, maar kreukt het ook minder, droogt sneller en behoudt het zijn kleur – ook na vaak wassen. Cotton elasthan behoort daarom tot de mengweefsels, het combineert de natuurlijke voordelen van katoen met de functionele eigenschappen van elasthan.

COTTON touch


Dat is weerbestendig met katoengevoel - de watervaste waslaag laat regen en sneeuw gewoon afglijden, beschermd tegen wind en binnendringend vuil. Gelijktijdig zijn cotton touch-modellen geluidsarm, voelen zacht aan en verbinden weerbestendigheid met het draagcomfort van de extraklasse.

Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.