Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

Afkortingen DDGUV-regeling 112-191 vroeger BGR 191


De DGUV-regel 112-191 behoort tot het geheel van regels van de Duitse wettelijke ongevallenverzekering.
Deze regeling ondersteunt de wettelijke ongevallenverzekering om de werkplekken van bedrijven voor werknemers gezond en veilig te maken. De DGUV-regel 112-191 behandelt speciaal het onderwerp „Gebruik van voet- en kniebescherming“.
De DGUV-regel 112-191 schrijft voor, dat bij elke orthopedische aanpassing van werk- en veiligheidsschoenen gekeurd moet worden, of de gewijzigde modellen nog steeds aan de eisen van de norm EN ISO 20345 (veiligheidsschoenen) resp. EN ISO 20347 (werkschoenen) voldoen.
De conform de DGUV-regel 112-191 gecertificeerde werk-/veiligheidsschoenen van engelbert strauss zijn geschikt voor orthopedisch binnenwerk; speciaal gemarkeerde modellen zijn ook voor orthopedische afwerking aanpasbaar.

dryplexx®


dryplexx® textiel kan optimaal in het uienprincipe worden geïntegreerd. In de 3e kledinglaag overtuigen dryplexx® extreme, dryplexx® waterproof, dryplexx® hydro en dryplexx® softshell als weerexperts van de dryplexx®-familie. Of het nu gaat om weerbestendige jacks als buitenlaag of veiligheidsschoenen met dryplexx® membranen – het systeem werkt overal hetzelfde: overtollige warmte wordt in de vorm van damp door microfijne poriën naar buiten afgevoerd om klimaatcomfort te bieden. Tegelijkertijd worden weer en wind tegengehouden en wordt het lichaam tegen afkoeling en vocht beschermd.

dryplexx® extreme


bijzonder waterdicht, winddicht, ademend

- Extra waterdicht
- extreem ademend door klimaatcomfort en vochtransport door hoogwaardig functioneel weefsel
- Extra licht en zacht
- aangenaam zacht aanvoelend materiaal, lichte warme fleecevoering op kougevoelige plekken!

dryplexx® fleece


warm, windafstotend, ademend

dryplexx® fleece-materialen werken klimaatregulerend. Ook bij lichamelijke inspanning houdt u het lichaam droog en fris.

dryplexx® hydro


  • waterafstotend, winddicht, extreem ademend
  • extreem ademend door klimaatcomfort en vochtransport door hoogwaardig functioneel weefsel

dryplexx® micro


Kledingstukken in dryplexx® micro-uitvoering zijn enorm licht en behaaglijk warm. n de pool van het fleece vormen zich luchtkussentjes die uitstekend geschikt zijn voor isolatie en dus klimaatregulerend werken.

dryplexx® softlight


zie dryplexx® Softshell.

Textiel met dryplexx®-softlight uitvoering is bovendien extra licht en toch stevig, zodat u zich ook bij lichamelijke inspanning steeds prettig voelt.

dryplexx® softshell


Zacht, elastisch, bewegingsvriendelijk, winddicht en extreem ademend – begrippen die softshells optimaal beschrijven. Softshells zijn aanzienlijk winddichter (en daardoor ook warmer) dan fleece, niet 100% waterdicht zoals weerbestendige jacks, maar (en dat is kenmerkend) vele malen meer ademend! Softshells zijn zeer licht en zijn ook bestand tegen de zwaarste belastingen.

dryplexx® thermaflor


Het sterke materiaal is winddicht en beschermt zo tegen afkoeling en tocht. In de veloursachtige voering van imitatiebont vormen zich kleine luchtkussentjes die als extra warmtereservoir dienen. dryplexx® Thermaflor-materialen werken warmteregulerend. Ook bij lichamelijke inspanning houdt u het lichaam droog en fris.

dryplexx® thermostretch


Door het bijzondere stretchcomfort voelen dryplexx® thermostretch-materialen aan als een tweede huid. Ze zijn klimaatregeluerend. Ook bij zware lichamelijke arbeid houden ze het lichaam droog en fris.

dryplexx® waterproof


Het waterdichte dryplexx®- membraan voorkomt het binnendringen van vocht. Bovendien wordt het vocht (zweet) door de klimaatmembraan van binnen naar buiten afgevoerd. Er vindt een perfecte klimaatregeling plaats.

dryplexx® WATERPROOF BREATHABLE


De nieuwe generatie van WEERBESTENDIG

Permanent waterdicht, uitermate ademend, perfect klimaatcomfort. Volgens het "kousenprincipe" wordt de functionele dryplexx®-membraan volledig in de schoen verwerkt en biedt zo een professionele, betrouwbare en uitstekende bescherming tegen het weer - gegarandeerd!

Bovenwerk weerbestendig

Tussenlaag Aafvoer van vocht

Membraan waterdicht, winddicht, ademend

Functionele laag doorvoer van vocht

Binnenvoering vochtabsorptie

dryplexx® wind


Het sterke materiaal is waterafstotend en absoluut winddicht en beschermt zo tegen afkoeling en tocht. dryplex® windmateriaal werkt warmteregulerend. Ook bij lichamelijke inspanning houdt u het lichaam droog en fris.

Dunova®-principe


Het Dunova®-principe met katoen houdt het lichaam door de snelle afgifte van het lichaamsvocht droog en warm.

DuPont™


DuPont™ Textiles Interiors (DTI), een 100% dochteronderneming van DuPont™, is het wereldwijd grootste, geïntegreerde vezelbedrijf met een jaaromzet van circa 6,3 miljard US-dollar en vestigingen in 50 landen. Het bedrijf met hoofdvestiging in Wilmington, Delaware/USA, is onderverdeeld in drie divisies: kleding; interieur en industrieproducten;

half- en tussenproducten. DTI heeft zich ten doel gesteld de groei van zijn klanten te bevorderen – door marktkennis en technologische innovaties en een sterke portfolio met wereldwijd bekende merken en handelsnamen in de industrie, inclusief Lycra®, Teflon®, Stainmaster®, Antron®, Coolmax®, Thermolite®, CORDURA®, Supplex® en Tactel®.

DuPont™ is een wetenschapsbedrijf. DuPont™, opgericht in 1802, levert oplossingen, die door toepassing van wetenschap het dagelijks leven verbeteren en veiliger en gemakkelijker vormgeven. DuPont™ is in meer dan 70 landen vertegenwoordigd en biedt een uitgebreid scala aan producten en diensten aan voor branches zoals landbouw, voedingsmiddelen, elektronica, communicatie, veiligheid en bescherming, bouwen en wonen, transport en kleding.

Dynashield®


Bijzonder hoge slijtvastheid door Dynashield®:

Flexibel beschermend schild - voor meer slijtvastheid op veel belaste delen. Kleine beschermplaatjes, snij-, steek- en slijtvast, voor een langdurige, dynamische en ademende materiaalversterking met stretcheffect.

D90 STRETCH


Intensieve tests voor schuurvastheid, scheurvastheid, duurzaamheid tonen: bXeric® double weave houdt 3x langer dan katoen! De stof kan tot wel 300.000 schuurtouren aan, is extreem duurzaam en behoudt de structuur - ook bij de zwaarste belasting. Het pluisgedrag is uitstekend! In vergelijking met katoen/polyester-mengsels biedt de mix van polyamide en elasthan een wezenlijk hoger draagcomfort, is waterafstotend, sneldrogend en ademend – daarnaast zeer licht en flexibel.


Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.