Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

LexiconÖ NORM Z 1259


De Ö NORM Z 1259 is een nationale norm en uitsluitend geldig in Oostenrijk; hij behandelt net als in Duitsland de DGUV-regel 112-191 de orthopedische aanpassing van werk- en veiligheidsschoenen.

Veiligheids- en werkschoenen behoren volgens de wet tot de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), moeten een typekeuring ondergaan en van een CE-markering worden voorzien. Elke verandering achteraf, bijv. door orthopedische inlays of aanpassingen, vergt een dienovereenkomstige certificering, om ook verder aan de norm te voldoen.

Conform de Ö Norm Z 1259 vervaardigde werk- en veiligheidsschoenen zijn geschikt voor orthopedisch binnenwerk; als zodanig gemarkeerde modellen ook voor verandering door orthopedisch aanpassingen.

Voor de certificering conform Ö Norm Z 1259 moeten werk- en veiligheidsschoenen altijd de antislipwaarde SRC hebben, ¾ inlays mogen niet worden gebruikt.

Organic Cotton


Een groot deel van onze shirts en het ondergoed wordt van bio-katoen gemaakt. Ecologische criteria worden bij de aanbouw van bio-katoen op hoog niveau gedefinieerd. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is bijv. het gebruik van chemische pesticiden en meststofen verboden. Ook de katoenplanten zelf mogen niet genetisch veranderd zijn. Door de organisatie in genootschappen kunnen de boeren hun katoen tegen stabiele prijzen, onafhankelijk van grondstofprijzen afzetten. Desbetrefende producten zijn voorzien van het label ORGANIC COTTON.

OrthoLite®


  • zeer goed ademend
  • antibacterieel & voorkomt geurtjes
  • langdurige schokdemping
  • biedt duurzame elasticiteit en ventilatie

Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.