Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

LexiconSanfor®


Stoffen van 100% katoen en katoenmengsels kunnen als Sanfor worden aangeduid, wanneer het als zodanig gelabelde, geconfectioneerde textiel niet krimpt en ook zijn pasvorm niet verliest.

Snijbeschermingsklasse 1


Broeken met snijbescherming beschermen de benen tijdens het werken met de kettingzaag tegen verwondingen. Getest conform EN 381-5, snijbeschermingsklasse 1, model A beschermen de broeken bij een kettingsnelheid tot 20 meter per seconde daar, waar dat nodig is.

Schoeller-dynatec®


Ter bescherming van zwaar belaste delen van het lichaam is gebruik gemaakt van zeer stevig Schoeller-dynatec®. Schoeller-dynatec® wordt in het dagelijks leven vooral toegepast in motorpakken, wat de robuustheid en beschermende functie van dit materiaal aantoont.

3M Scotchlite™


Zeer goed lichtreflecterend materiaal van 3M, dat door verschillende fabrikanten van beschermende werkkleding als applicatie voor het verhogen van de passieve veiligheid wordt verwerkt.

SILVERFRESH


Door de functionele hightech vezel uit de sportsector wordt een ideale warmteregulering van het lichaam bereikt.

Softshells


Termen als zacht, elastisch, bewegingsvriendelijk, winddicht en enorm hoog ademend vermogen beschrijven softshells optimaal. Met de softshells wordt een middenweg tussen fleecejacks en weerbestendige jacks en jasjes verkregen. Softshells zijn aanzienlijk winddichter (en daardoor ook warmer) dan fleece, niet 100% waterdicht zoals weerbestendige jacks, maar hebben daarentegen (en dat is cruciaal) een vele malen sterker ademend vermogen! Softshells verenigen de buitenste en middelste kledinglaag in één product, zijn extreem licht en zijn ook bestand tegen de zwaarste belastingen.

SRA, SRB, SRC


Een minimumvereiste voor de certificering van werk- en veiligheidsschoenen is de antislipwerking conform SRA, SRB of SRC.

SRA: antislipwerking

SRB: antislipwerking op staalplaten en glycerine

SRC (SRA + SRB): antislipwerking op keramische tegels, stalen platen en glycerine

Stabilisator


Het stabilisator-element van kunststof zorgt bij alle ATC-schoenen voor de gewrichtsstabiliteit en torsiestijfheid.

SympaTex®


Winddicht, waterdicht, ademend.

De SympaTex®-membranen bieden 100% bescherming tegen wind en daarmee een optimale bescherming tegen warmteverlies. Het materiaal is extreem elastisch, slijtvast en zeer licht. Het microporeuze membraan laat lichaamsvocht in de vorm van damp naar buiten toe ontsnappen, maar is desondanks bestand tegen een stortbui. (Zie membraan)

SympaTex® waterproof


De gesloten, hydrofiele membranen bieden 100% bescherming tegen het binnendringen van water. Door de niet-poreuze en homogene structuur laten ze de wind niet doordringen en voorkomen zo het afkoelen van de voet. Waterdamp wordt betrouwbaar naar buiten afgevoerd. Het materiaal is daarmee waterdicht, winddicht, ademend en bovendien extreem elastisch, slijtvast en zeer licht.

Synthetic


Hoofdmateriaal polyester


Engelbert Strauss BE BV

Tel
03 30 400 12
Fax
03 30 400 14

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. BTW