Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

LexiconKatoen (CO)


– van nature robuust en comfortabel De natuurvezel katoen zorgt in zijn natuurlijke vorm al voor maximaal voordeel op het gebied van comfort. Werkkleding van katoen voelt zacht, aangenaam en soepel aan op de huid en is daarbij ook nog eens enorm slijtvast en sterk. Katoen kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het nat aanvoelt. Een behaaglijk aanvoelende stof, die vooral overtuigt bij direct contact op de huid.

Katoen-/Polyestermengsel


Mengweefsels combineren de voordelen van natuur- en kunstvezels tot een sterke, comfortabele en gemakkelijk te verzorgen stof. Voor werkkleding wordt vaak een mengsel van katoen en polyester gebruikt. De voordelen van katoenvezels worden aangevuld met de verzorgingseigenschappen van polyester: voor stoffen, die comfortabel en tegelijkertijd sterk zijn. Poly-cotton-mengsels nemen – dankzij de katoenvezels - vocht goed op. Het polyester-aandeel zorgt tegelijkertijd voor een snelle afvoer van dit vocht. Een hoger katoen-aandeel zorgt voor een hoge scheurvastheid, terwijl een verhoogd aandeel aan polyester gericht is op een langere levensduur van de werkkleding.

DuPont™ KEVLAR®


75% polyamide, 15% aramide (Kevlar®) 10% elasthan Kevlar®, een op een aramidevezel gebaseerd garen, is onovertroffen scheur- en slijtvast en heeft daarbij een gering eigen gewicht. Weefsels van Kevlar® worden daarom overal gebruikt, waar kleding robuust moet zijn. De kunstvezel wordt onder andere in de vliegtuigbouw, bij kogelvrije vesten en bij protectors gebruikt.

Kevlarweefsels zijn niet brandbaar en hebben een ontledingstemperatuur van ca. 430°C.

KWF


De tests omvatten technische metingen, bosbouwkundige toepassingstests en praktijkonderzoeken.

Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.