Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
nl fr de

LexiconT400® Stretch


VOLLE BEWEGING VOOR VOLLE POWER!

T400® is een moderne elastomulti-ester vezel met uitstekende herstellende eigenschappen. Het is enorm rekbaar in alle richtingen en biedt de drager maximale bewegingsvrijheid. Een ontspannen stretchstof voor meer comfort, mobiliteit, perfecte fit en een uitstekende pasvorm.

Tactel®


Tactel® is een PA-weefsel van DuPont™ op merylbasis dat licht, winddicht en in hoge mate scheur- en slijtvast is. Omdat Tactel® zachter is, biedt het ten opzichte van CORDURA® een aanzienlijk hoger draagcomfort.

Taslan®


Taslan® heeft betrekking op alle stoffen waarvan de PA-vezels door middel stoom worden veranderd. Daardoor zwellen de vezels op, krijgen meer volume en worden zachter, maar behouden hun wind- en waterdichtheid, evenals hun ademend vermogen.

Teflon®


Met Teflon® van DuPont™ uitgerust textiel is sterk vuilafstotend, biedt uitstekende bescherming tegen vlekken, heeft een afparelend effect en is uiterst onderhoudsvriendelijk, geur- en kleurneutraal. De luchtdoorlatendheid van het weefsel wordt nauwelijks beïnvloed, de structuur en hoe het materiaal aanvoelt verandert niet.

Thermolite®


Thermolite® van DuPont bevat bijzonder hoogwaardig ventilerend materiaal. Vocht wordt van de huid weggevoerd – uw lichaam blijft aangenaam droog. Tegelijkertijd slaat Thermolite® de lichaamswarmte op in holle vezels, waardoor verlies van warmte wordt voorkomen.

Thinsulate®


Een zeer hoogwaardige wattering naar het voorbeeld van natuurlijke isolatie zoals veren en vacht. De holle vezels zijn 40 maal fijner dan menselijk haar en kunnen door hun buisachtige vorm bij een geringer gewicht meer lucht insluiten.

Het overtuigende effect:

  • optimale isolatie
  • sensationeel geringe vliesdikte
  • ademend
  • perfect draagcomfort

Engelbert Strauss BE BV

Tel
02 400 27 64
Fax
02 400 27 66

Taalkeuze

nl fr de
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.